OSTA NYT ILMAINEN MAAILMANLAAJUISESTI TOIMITUS + 15% OFF KUN KIRJAUDUT MEIDÄN MYYNNINEDISTÄMISTARKOITUKSESSA UUTISKIRJE

0

Ostoskorisi on Tyhjä

Toimitus Tiedot

*Free Seurata Toimitus kaikki tilaukset, 5-7 päivää toimitus aika.


Kansainvälinen toimitus
Julz Ltd toimittaa kaikki maat luetellaan pudotusvalikosta kassalla. Jos olet perustuu maa, joka ei ole yksi vaihtoehdoista luettelossa, ota yhteyttä meihin suoraan.
Tilattaessa tuote toimitetaan ulkopuolella UK, jotta ehkä tuontitullien ja verot, joita sovelletaan saapumisaika lopulliseen määräpaikkaan. Huomaa, että meillä ei ole näiden maksujen valvoa ja voi ennustaa, perillinen määrä.
Olet vastuussa maksamaan kaikki sellaiset tuontitullit ja-verot. Ota yhteyttä paikalliseen tulli-ja tulli-toimisto lisätietoja ennen tilauksen.
Sinun on noudatettava kaikkia sovellettavia lakeja ja määräyksiä maassa, johon tuotteet on tarkoitettu. Emme ole vastuussa tai vastuussa, jos rikot tällaista lakia.

Posti tietoja
Allekirjoitukset voidaan tarvita saatuaan paketin. Jos allekirjoitusta ei voida saada kuriiri voi pyytää naapuri allekirjoittaa toimitus. Toimitukset, jotka edellyttävät allekirjoitusta ei jää, jos toinen ei voi saada. Jos posti kuriiri jättää toimituksen kanssa naapuri tai paikalliseen postiin, he lähtevät tiedot kortti, joka kertoo milloin ja missä voit kerätä sitä tai miten järjestää toimitus.
Royal Mail (tai Courier Service) järjestää pakettisi 7 päivän kuluessa, ja jos se ei kerätä tai toimittaa, se lähetetään takaisin meille.
Jos haluat, että me uudelleen lähettää tilauksesi, postikulut kustannukset tulee maksaa asiakas. Jos haluat peruuttaa tilauksesi, hyvitämme täysin miinus postikulut.
Emme ole vastuussa puuttuu/kadonneet paketit, jos virheellinen/puutteellinen toimitusosoite on toimitettu.

Tapahtumien ulkopuolella meidän hallinnassamme
Emme ole vastuussa tai vastuussa mistään täyttämättä jättämisestä tai viivästymisestä suorituskykyä, kaikki meidän velvoitteiden sopimus, joka on aiheuttanut Tapahtuma Ulkopuolella Meidän hallinnassamme (joka tarkoittaa, että jokin teko tai tapahtuma, jotka eivät ole hallinnassamme).
Jos tapahtuman ulkopuolella meidän ohjaus tapahtuu, joka vaikuttaa suorituskykyyn meidän velvoitteiden sopimus:
(a) otamme sinuun yhteyttä niin pian kuin on kohtuudella mahdollista ilmoittaa sinulle; ja
(b) meidän velvoitteiden sopimus keskeytetään ja aika suorituskyky meidän velvoitteet laajennetaan ajaksi Tapahtuman Ulkopuolella Meidän hallinnassamme. Jos Tapahtuman Ulkopuolella Meidän Ohjaus vaikuttaa meidän tuotteiden toimittamista sinulle, me järjestämme uuden toimituspäivän jälkeen Tapahtuman Ulkopuolella Meidän Ohjaus on ohi.
Voit peruuttaa sopimuksen vaikuttaa tapahtuman ulkopuolella meidän hallinnassamme. Voit peruuttaa ota meihin yhteyttä. Jos päätät peruuttaa, sinun täytyy palata (meidän kustannuksellamme) kaikki tuotteet olet jo saanut ja hyvitämme hinta on maksettu, mukaan lukien kaikki toimituskulut.

Kuten pitää päällä? Rekisteröidy uutiskirjeemme